WAKE UP WAKE UP (2019)

WAKE UP WAKE UP SLEEP DREAM WAKE UP WAKE UP is een fysiek onderzoek naar de verschillende stadia van slapen en wakker zijn. Hoe kunnen we in een wereld waarin constante verontrustende veranderingen gaande zijn nog gerust onze ogen sluiten? Wanneer kijken wij bewust weg en wanneer hebben we ons laten verleiden slaapwandelend door de wereld te gaan, in de roes van een eigen, gecreëerde droomwereld? Kunnen en willen we deze roes überhaupt doorbreken?

Het (voor)onderzoek WAKE UP WAKE UP […] is ontstaan binnen het traject UpNorth, met steun van het Urban House Groningen en was te zien tijdens het Urban Sources Festival 2019.

concept, choreografie, geluid: Philipp Cahrpit
dans: Ayse Nur Salli, Lara Valentic, Nina Iggy
advies: Juersson Hermanus
met dank aan: Up North, Urban House Groningen